Magnetude: innovatieve voordeuren met magnetische deurpanelen.
Magnetude® is een gepatenteerd systeem voor vleugeloverdekkende deuren in PVC -en ALU-schrijnwerk.

• Het probleem van dilatatie is opgelost. Het principe om te werken met magnetisme, is een verbazingwekkend eenvoudige oplossing voor het alomgekende probleem rond dilatatie.

• Grote tijdwinst. Bij dit systeem wordt het sandwichpaneel op glasmaat gemonteerd, waarna de buitenplaat via magnetisme wordt geplaatst. Alles bij elkaar duurt dit amper 6 minuten.

• Dubbele kostenbesparing want dankzij Magnetude® zal de schrijnwerker minder kosten moeten maken omdat dilatatie niet langer een probleem is.
En bij Magnetude® wordt het vulpaneel als voorlopig paneel geplaatst, waarna de uiteindelijke vleugelopdekplaat de dag voor oplevering door één man kan worden gemonteerd.

• Veelzijdige oplossing: De Magnetude®-deuren kunnen perfect gecombineerd worden met een nieuw reeks deurtrekkers. Deze zijn niet doorgaand bevestigd, waardoor de binnenzijde van de deur een perfect egaal vlak is, zonder visueel storende elementen

• Iedereen wint. Bouwpromotoren geraken meer en meer overtuigd. Voor de schrijnwerker is er de besparing op restauratiekosten en de eindklant is altijd tevreden.

FRAGER_BLOG 2 _0706