SliderOpm

Welkom

Als leverancier van de betere pvc– en alu schrijnwerker is NV HARINCK sinds meer dan 40 jaar toonaangevend op vlak van inkomdeuren. Kwaliteit, zin voor afwerking en originaliteit zijn de zaken waar FRAGER deurpanelen voor staan. U vindt hier het compleetste gamma van klassiek, tijdloos, hedendaags tot modern en grensverleggend. Niet voor niets is Harinck Belgisch marktleider.

Deze site is dan ook het ideale hulpmiddel om u op weg te helpen naar uw perfecte voordeur. Surf, zoek, creëer… en contacteer ons voor de dichtsbijzijnde geschikte dealer in uw buurt.

Nieuws

Er is een nieuw inspiratieboek
Veel kijkplezier
Montage

Een volledig nieuwe cataloog die helpt in je zoektocht naar de ideale geschikte voordeur.

Revolutionair magneetsysteem luidt nieuw tijdperk in voor vleugeloverdekkende deurpanelen
Kromtrekkende deuren zijn definitief verleden tijd
Woning3DJEF

Iedereen die een voordeur heeft geplaatst, kent het probleem. Zodra er een warme periode is, komen de telefoons binnen van klanten die klagen over hun voordeur, die door de warmte is kromgetrokken.
Daar bestaat tegenwoordig een unieke oplossing voor: Magnetude®. Het unieke vleugeloverdekkende systeem voor zowel aluminium als pvc zorgt ervoor dat het gekende bimetaaleffect en zijn gevolgen helemaal
van de baan zijn.

Bauhaus-collectie van Frager
Pure vorm, strak én functioneel
avond_stam

Deze Frager collectie is ontworpen, volledig volgens één van de hoofdprincipes van de Bauhaus filosofie : “Form follows function”.

Een handgreep op een voordeur moet vooreerst functioneel zijn : een breed vlak om de deur open te duwen en een goede “grip” om de deur dicht te trekken, even bruikbaar voor links- als rechtshandigen.

De beste grip
De nieuwe deurtrekkers
BEELDEN FRAGER

Onze Magnetude®-deuren kunnen perfect gecombineerd worden met onze nieuw reeks deurtrekkers. Deze zijn niet doorgaand bevestigd, wat er concreet op neerkomt dat de binnenzijde van uw deur een perfect egaal vlak is, dus zonder visueel storende elementen.

Arbras
Natuurlijke materialen
Nieuwsitem Arbras

Natuurlijke materialen zijn de laatste jaren aan een uitgesproken opmars bezig in de bouwsector en met dit gamma komen wij aan deze trend tegemoet.

Magnetude heeft ook ingewerkte trekkers
Revolutionaire voordeuren met magnetische deurpanelen
Minimal-One2_0web

Een mooie, veilige buitendeur is de kers op de taart voor je voorgevel. Nieuw in het aanbod zijn innovatieve voordeuren met deurpanelen die bevestigd zijn via een magneetprincipe. We zetten de voordelen van deze toppers even op een rij.

Magnetude
REVOLUTIONAIR! Gepatenteerde technologie
Minimal-Uno5_0web

Met Magnetude® presenteert Harinck een gepatenteerd en innovatief systeem dat tal van voordelen biedt tegenover de klassieke vleugeloverdekkende systemen.

 
Innovatief!
Custom-made deurpanelen vol vakmanschap!
NewsTradition

Onder de verzamelnaam TRADITION brengt Frager–Fralu u een serie deurpanelen die teruggrijpt naar een traditie van vakmanschap, uitstraling, stijl en vormverhouding.

 
Tradition
De traditie van echt vakmanschap
Tradition-01

Onder de verzamelnaam TRADITION brengt Frager-Fralu u een serie deurpanelen die teruggrijpt naar een traditie van vakmanschap, uitstraling, stijl en vormverhouding.

 
Decover
De volledig beglaasde voordeur
Decover-001

De volledig beglaasde voordeur DECOVER biedt u het nodige licht in uw inkom en geeft u daarbij een optimale veiligheid (glas 44.6 gelaagd) en thermische isolatie (Up = 1.0 tot 1.1 W/m²K). Frager - Fralu laat u kiezen voor één van zijn bestaande modellen in dubbele of driedubbele beglazing.

Daarnaast kunt u een gepersonaliseerd design laten maken door Frager - Fralu.