LogoFragerFralu.svg

Home starts here

LogoFragerFralu.svg

Home starts here

Slider04.jpg
Slider05.jpg
Slider06.jpg
Slider07.jpg
Slider08.jpg
Slider09.jpg

Welkom

Als leverancier van de betere pvc– en alu schrijnwerker is NV HARINCK sinds meer dan 35 jaar toonaangevend op vlak van inkomdeuren. Kwaliteit, zin voor afwerking en originaliteit zijn de zaken waar FRAGER FRALU deurpanelen voor staan. U vindt hier het compleetste gamma van klassiek, tijdloos, hedendaags tot modern en grensverleggend. Niet voor niets is Harinck Belgisch marktleider.

Deze site is dan ook het ideale hulpmiddel om u op weg te helpen naar uw perfecte voordeur. Surf, zoek, creëer… en contacteer ons voor de dichtsbijzijnde geschikte dealer in uw buurt.

Nieuws

Arbras
Natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen zijn de laatste jaren aan een uitgesproken opmars bezig in de bouwsector en met dit gamma komen wij aan deze trend tegemoet.

Nieuwsitem Arbras.jpg
Magnetude heeft ook ingewerkte trekkers
Revolutionaire voordeuren met magnetische deurpanelen

Een mooie, veilige buitendeur is de kers op de taart voor je voorgevel. Nieuw in het aanbod zijn innovatieve voordeuren met deurpanelen die bevestigd zijn via een magneetprincipe. We zetten de voordelen van deze toppers even op een rij.

Minimal-One2_0web.png
Magnetude
REVOLUTIONAIR! Gepatenteerde technologie

Met Magnetude® presenteert Harinck een gepatenteerd en innovatief systeem dat tal van voordelen biedt tegenover de klassieke vleugeloverdekkende systemen.

 
Minimal-Uno5_0web.jpg
Innovatief!
Custom-made deurpanelen vol vakmanschap!

Onder de verzamelnaam TRADITION brengt Frager–Fralu u een serie deurpanelen die teruggrijpt naar een traditie van vakmanschap, uitstraling, stijl en vormverhouding.

 
BERICHT TRADITION.jpg
Tradition
De traditie van echt vakmanschap

Onder de verzamelnaam TRADITION brengt Frager-Fralu u een serie deurpanelen die teruggrijpt naar een traditie van vakmanschap, uitstraling, stijl en vormverhouding.

 
Tradition-01.jpg
Decover
De volledig beglaasde voordeur

De volledig beglaasde voordeur DECOVER biedt u het nodige licht in uw inkom en geeft u daarbij een optimale veiligheid (glas 44.6 gelaagd) en thermische isolatie (Up = 1.0 tot 1.1 W/m²K). Frager - Fralu laat u kiezen voor één van zijn bestaande modellen in dubbele of driedubbele beglazing.

Daarnaast kunt u een gepersonaliseerd design laten maken door Frager - Fralu.

 
Decover-001.png