211122-Gebouw015+Web

Welkom

Als leverancier van de betere pvc– en alu schrijnwerker is NV HARINCK sinds meer dan 40 jaar toonaangevend op vlak van inkomdeuren. Kwaliteit, zin voor afwerking en originaliteit zijn de zaken waar FRAGER deurpanelen voor staan. U vindt hier het compleetste gamma van klassiek, tijdloos, hedendaags tot modern en grensverleggend. Niet voor niets is Harinck Belgisch marktleider.

Deze site is dan ook het ideale hulpmiddel om u op weg te helpen naar uw perfecte voordeur. Surf, zoek, creëer… en contacteer ons voor de dichtsbijzijnde geschikte dealer in uw buurt.

Nieuws

Magnetude 2.0
Een nieuwe revolutie start hier…
RenderModelhuis

Met het gepatenteerd Magnetude®-systeem voor inkomdeuren van FRAGER, kunnen nu ook gevelbekledingen onzichtbaar bevestigd worden.
De architect heeft alle vrijheid bij het ontwerpen van een aluminium gevelbekleding.
De combinatie van vlakke aluminiumplaten met inliggende schaduwvoeg, strakke binnenhoek- en buitenhoekoplossingen, laten een hedendaagse en minimalistische vormgeving toe.

 

Een nieuwe standaard in gevelbekledingen start hier!

Magnetude - het verhaal
Over het ontstaan van deze Frager – innovatie.
FRAGER BLOG 3 LED 690x345web

Sinds enkele jaren is er een tendens in de actuele architectuur naar grotere, hogere inkomdeuren.
Pivoterende inkomdeuren zijn daarvan een duidelijk voorbeeld.

 

Deze grotere deuren worden dan ook meestal in donkere, liefst zwarte kleuren voorgeschreven. Gecombineerd met de huidige 3-punt sluitingen met anti-inbraak haken, maken deze deuren zeer gevoelig aan dilatatie. De grote aluminiumoppervlaktes zetten bij opwarming door de zon gevoelig uit en de deurvleugel vervormt naar binnen toe aan de slotkant. De haken van het 3-puntslot komen klem te zitten en de deur kan onmogelijk nog gesloten of ontsloten worden.

 

Ergernis bij de huiseigenaar en radeloosheid bij de raam- en deurfabrikant is het gevolg.

Magnetude: innovatieve voordeuren met magnetische deurpanelen.
Magnetude® is een gepatenteerd systeem voor vleugeloverdekkende deuren in PVC -en ALU-schrijnwerk.
FRAGER_BLOG 2 _0706
  • Voorkomt dilatatie: nooit klemmende deur
  • Alle onderdelen zijn bij schade vervangbaar
  • Onzichtbare bevestiging deurtrekkers
  • LED-licht eenvoudig in te bouwen en vervangbaar
  • Tijdswinst
  • Thermische en acoustische isolatie combineerbaar
  • Circulair
Er is een nieuw inspiratieboek
Veel kijkplezier
Montage

Een volledig nieuwe cataloog die helpt in je zoektocht naar de ideale geschikte voordeur.

Revolutionair magneetsysteem luidt nieuw tijdperk in voor vleugeloverdekkende deurpanelen
Kromtrekkende deuren zijn definitief verleden tijd
Woning3DJEF

Iedereen die een voordeur heeft geplaatst, kent het probleem. Zodra er een warme periode is, komen de telefoons binnen van klanten die klagen over hun voordeur, die door de warmte is kromgetrokken.
Daar bestaat tegenwoordig een unieke oplossing voor: Magnetude®. Het unieke vleugeloverdekkende systeem voor zowel aluminium als pvc zorgt ervoor dat het gekende bimetaaleffect en zijn gevolgen helemaal
van de baan zijn.

Bauhaus-collectie van Frager
Pure vorm, strak én functioneel
avond_stam

Deze Frager collectie is ontworpen, volledig volgens één van de hoofdprincipes van de Bauhaus filosofie : “Form follows function”.

Een handgreep op een voordeur moet vooreerst functioneel zijn : een breed vlak om de deur open te duwen en een goede “grip” om de deur dicht te trekken, even bruikbaar voor links- als rechtshandigen.

De beste grip
De nieuwe deurtrekkers
BEELDEN FRAGER

Onze Magnetude®-deuren kunnen perfect gecombineerd worden met onze nieuw reeks deurtrekkers. Deze zijn niet doorgaand bevestigd, wat er concreet op neerkomt dat de binnenzijde van uw deur een perfect egaal vlak is, dus zonder visueel storende elementen.

Magnetude heeft ook ingewerkte trekkers
Revolutionaire voordeuren met magnetische deurpanelen
Minimal-One2_0web

Een mooie, veilige buitendeur is de kers op de taart voor je voorgevel. Nieuw in het aanbod zijn innovatieve voordeuren met deurpanelen die bevestigd zijn via een magneetprincipe. We zetten de voordelen van deze toppers even op een rij.

Magnetude
REVOLUTIONAIR! Gepatenteerde technologie
Minimal-Uno5_0web

Met Magnetude® presenteert Harinck een gepatenteerd en innovatief systeem dat tal van voordelen biedt tegenover de klassieke vleugeloverdekkende systemen.

 
Innovatief!
Custom-made deurpanelen vol vakmanschap!
NewsTradition

Onder de verzamelnaam TRADITION brengt Frager–Fralu u een serie deurpanelen die teruggrijpt naar een traditie van vakmanschap, uitstraling, stijl en vormverhouding.

 
Tradition
De traditie van echt vakmanschap
Tradition-01

Onder de verzamelnaam TRADITION brengt Frager-Fralu u een serie deurpanelen die teruggrijpt naar een traditie van vakmanschap, uitstraling, stijl en vormverhouding.

 
Decover
De volledig beglaasde voordeur
Decover-001

De volledig beglaasde voordeur DECOVER biedt u het nodige licht in uw inkom en geeft u daarbij een optimale veiligheid (glas 44.6 gelaagd) en thermische isolatie (Up = 1.0 tot 1.1 W/m²K). Frager - Fralu laat u kiezen voor één van zijn bestaande modellen in dubbele of driedubbele beglazing.

Daarnaast kunt u een gepersonaliseerd design laten maken door Frager - Fralu.