LogoFragerFralu.svg

Home starts here

LogoFragerFralu.svg

Home starts here

Slider04.jpg
Slider05.jpg
Slider06.jpg
Slider07.jpg
Slider08.jpg
Slider09.jpg
Al onze activiteiten opgeschort

Beste klant,

 

De verdere uitbreiding van Covid-19 verplicht ons ingrijpende maatregelen te nemen.

Vanaf vrijdagmiddag 20 maart om 16.00u schorten wij tijdelijk al onze activiteiten op.

De primaire reden is de bezorgdheid om de gezondheid van onze medewerkers.

 

Verder zien we ons ook geconfronteerd met aanzienlijke problemen. Leveringen van grondstoffen bemoeilijken de continuïteit in onze productie.

Meer en meer van onze klanten sluiten hun deuren of geven te kennen niet meer beleverd te willen worden. Vandaar dat we geen andere oplossing hebben dan voorlopig onze activiteiten te staken, dit tot verdere berichtgeving van de bevoegde instanties dat de crisis bedwongen is.

 

Gelieve er rekening mee te houden dat de leveringstermijnen van lopende orders zullen verlengd worden met de periode van deze sluiting.

 

We hopen uiteraard onze activiteiten zo snel mogelijk te kunnen hervatten om de ongemakken voor iedereen tot een minimum te beperken.

 

Verdere verspreiding van COVID-19 tegengaan is momenteel van primordiaal belang.

 

Uiteraard blijven onze vertegenwoordigers verder wel telefonisch bereikbaar.

Indien u vragen heeft, kunt u ons nog steeds per mail bereiken via het algemene adres:  info@harinck.be

 

Bedankt voor jullie begrip en tot binnenkort!

Welkom

Als leverancier van de betere pvc– en alu schrijnwerker is NV HARINCK sinds meer dan 35 jaar toonaangevend op vlak van inkomdeuren. Kwaliteit, zin voor afwerking en originaliteit zijn de zaken waar FRAGER FRALU deurpanelen voor staan. U vindt hier het compleetste gamma van klassiek, tijdloos, hedendaags tot modern en grensverleggend. Niet voor niets is Harinck Belgisch marktleider.

Deze site is dan ook het ideale hulpmiddel om u op weg te helpen naar uw perfecte voordeur. Surf, zoek, creëer… en contacteer ons voor de dichtsbijzijnde geschikte dealer in uw buurt.

Nieuws

Arbras
Natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen zijn de laatste jaren aan een uitgesproken opmars bezig in de bouwsector en met dit gamma komen wij aan deze trend tegemoet.

Nieuwsitem Arbras.jpg
Magnetude heeft ook ingewerkte trekkers
Revolutionaire voordeuren met magnetische deurpanelen

Een mooie, veilige buitendeur is de kers op de taart voor je voorgevel. Nieuw in het aanbod zijn innovatieve voordeuren met deurpanelen die bevestigd zijn via een magneetprincipe. We zetten de voordelen van deze toppers even op een rij.

Minimal-One2_0web.png
Magnetude
REVOLUTIONAIR! Gepatenteerde technologie

Met Magnetude® presenteert Harinck een gepatenteerd en innovatief systeem dat tal van voordelen biedt tegenover de klassieke vleugeloverdekkende systemen.

 
Minimal-Uno5_0web.jpg
Innovatief!
Custom-made deurpanelen vol vakmanschap!

Onder de verzamelnaam TRADITION brengt Frager–Fralu u een serie deurpanelen die teruggrijpt naar een traditie van vakmanschap, uitstraling, stijl en vormverhouding.

 
BERICHT TRADITION.jpg
Tradition
De traditie van echt vakmanschap

Onder de verzamelnaam TRADITION brengt Frager-Fralu u een serie deurpanelen die teruggrijpt naar een traditie van vakmanschap, uitstraling, stijl en vormverhouding.

 
Tradition-01.jpg
Decover
De volledig beglaasde voordeur

De volledig beglaasde voordeur DECOVER biedt u het nodige licht in uw inkom en geeft u daarbij een optimale veiligheid (glas 44.6 gelaagd) en thermische isolatie (Up = 1.0 tot 1.1 W/m²K). Frager - Fralu laat u kiezen voor één van zijn bestaande modellen in dubbele of driedubbele beglazing.

Daarnaast kunt u een gepersonaliseerd design laten maken door Frager - Fralu.

 
Decover-001.png